O nama

O NAMA

Tvrtka Kristić izolacija d.o.o. iza sebe ima više od trideset godina dugačku povijest rada na području izvođenja radove hidroizolacija. Osnovana je 1986. godine kao obrt, prije svega zahvaljujući jasnoj viziji i ogromnom entuzijazmu vlasnika. Kao obrt, poslovala je sve do 2006. godine kada je preregistrirana u društvo s ograničenom odgovornošću sa sjedištem na adresi Vukovarska 267 u Mirkovcima.

Principi i postupci koji nikada nisu bili usmjereni na ostvarivanje brze maksimalne dobiti nego su oduvijek orijentirani na stabilan ekonomski razvoj poduzeća osigurali su tvrtki postepen i siguran rast koji nije bio ugrožen ni u najlošijim gospodarskim uvjetima.

Unatoč skromnim počecima, danas poslujemo na području cijele Republike Hrvatske, ali i okolnih zemalja – primarno Bosne i Hercegovine te Srbije. Ovlašteni smo izvođači svjetskih proizvođača SIKA i MAPEI te licencirani izvođači PVC, TPO, HDPE membrana, polimer-cementa te POLYUREA i POLIURETAN sustava.

Tvrtka danas broji 13 stalno zaposlenih radnika koji su izučili zanat kroz dugogodišnje iskustvo u našoj firmi, ali i kroz brojne edukacije i školovanja u koja smo ulagali s ciljem praćenja noviteta u industriji.

Bogato naslijeđe nas istodobno obvezuje da nastavimo s uspješnim radom. Naša vizija je ostati prepoznatljiva regionalna tvrtka u industriji, te sinonim za kvalitetu zasnovanu na vrhunskim uslugama i visokoj kvaliteti materijala koje koristimo.

 

OSNOVNE INFORMACIJE:

Skraćeni naziv:
KRISTIĆ IZOLACIJA d.o.o.
 
 Sjedište:
Vukovarska 267, 32240 Mirkovci
 
 Sudski registar:
Trgovački sud u Osijeku
 
 MBS:
030085597
 
 OIB:
22418818322
 
 Pravni oblik:
društvo s ograničenom odgovornošću
 
 Temeljni kapital:
467.600 HRK (kuna)
 
Osobe ovlaštene za zastupanje:

FILIP KRISTIĆ, član uprave – direktor
NIKOLA KRISTIĆ, prokurist